TRENERJI

David Burja

Direktor in ustanovitelj
  • Dosežki: uspešno podjetje
  • rekreativni šport, boks
  • Izkušnje: večletne
CFSC LOGO

Špela Mohar

Inštruktorica
  • Dosežki: bogat nabor znanja
  • fitness, ples, treningi
  • Izkušnje: večletne

Gorazd Canič

Inštruktorica
Učitelj športne vzgoje. Študiral v Ljubljani na Fakulteti za šport. Boks začel trenirati v Ljubljani pri Janezu Galetu, tiste čase najbolj znanemu trenerju v Sloveniji. Športni začetki segajo še v osnovno šolo, kjer je bil redni član šolskih ekip v košarki in atletiki. V gimnaziji je redno tekmoval na atletskih tekmovanjih. Bil je tudi član ekipe, ki je osvojila prvenstvo Slovenije. Tekmoval je v troboju, kasneje v metu krogle. Glavna športna leta pa so bila v boksu. Tekmovalni del je bil med 1979 in 1994, rekreativni in trenerski pa še 5 let. Začetek je bil v Ljubljani, drugi klub je bil tudi v LJ, v katerem pa je prvič postal državni prvak v poltežki kategoriji ( Maribor 1982 ) .Po ponovljenem uspehu v naslednjem letu ( Celje ) je ponovno prišlo do menjave kluba . Železničar Maribor je bil edini slovenski ligaški klub, ki je nastopal v 2. zvezni ligi takratne Jugoslavije. Vendar z začetkom redne zaposlitve na šoli v Novem mestu je ustanovil boksarski klub, oziroma vključil boks v tedanji TVD Partizan. Tako se je začelo delo trenerja, ki je potekalo vzporedno z vsakodnevnimi individualnimi treningi. Osvojil je še večkrat prvenstvo Slovenije, tokrat v srednji kategoriji. Po razpadu nekdanje države 1991 pa je začel z vključevanjem mladih tekmovalcev. Začeli so uspešno nastopati. Še vedno pa je tekmoval tudi sam. Na svojim zadnjim drž. prvenstvu je prvič nastopil v težki kategoriji in zaključil na 2. mestu ( Ptuj 1993-finale).

Trenersko delo: – naslovi državnih prvakov v – 1996 – pomočnik selektorja mladinske reprezentance (Sašo Taraniš) na mladinskem EP v Siofoku na Madžarskem. – 2000/2002 – kondicijski trener KK Krka ( člani) – 2000/2003- kondicijski trener motokrosistu Jaka Možetu (mladinski prvak Evrope 2002 !) – 2002/2007- kondicijski trener MOK Krka – 2007 – kondicijski trener moške odbojkarske rep. na pripravah za EP (Kranjska gora) – 2007/2009 – kondicijski trener KK Krka ( člani) – 2010 – kondicijski trener košarkarske državne reprezentance -U 20 – 2012/2014 – osebni trener – 2014/2019 -kondicijski trener MOK Krka – 2022/2023 – osebni trener

Gorazd Canič

Osebni trener
  • Dosežki: Osvojeno Slovensko prvenstvo
  • Osebni trener
  • Izkušnje: večletne

David Burja,  direktor in ustanovitelj skupine Kid Chocolate Boxing Gym ter trener. Od malih nog velik rekreativni ljubitelj športa. Življenje ga je popeljalo po različnih poslovnih vodah, saj je bil direktor uspešnega podjetja dolga leta. Po vseh teh letih in ob veliki opori žene in dveh hčerk, se je odločil za veliko spremembo v življenju in opustil podjetje, teh začel uresničevati svoje življenjske sanje, šport oziroma boks. V nekaj mesecih je opremil in uredil prečudovito boks dvorano, in pridobil certifikate za izvajanje funkcionalnih treningov. Njegov moto je bil, da nikoli ni prepozno in sledi svojim sanjam.

Sem Špela Mohar, stara 24 let. Sem diplomantka na Fakulteti za šport, trenutno pa zaključujem tudi magistrski študij. Šport je prisoten v mojem življenju že od malih nog, predvsem ples. S hiphop skupino smo osvojili evropski in tudi svetovni vrh. V zadnjem času pa se ukvarjam s fitnesom. Moje največje veselje je delo z otroci. Poleg vadb z otroci sem delala tudi kot plesna učiteljica za mlajše. Tudi v prihodnosti si želim delati z otroci oziroma mladimi, saj je moj cilj postati profesorica športne vzgoje. Šport želim otrokom predstaviti na zabaven in zanimiv način, da se bodo udejstvovali in v njem uživali celo življenje. Zdi se mi pomembno, da se jim aktiven način življenja priuči že v mladih letih, da ga lahko kasneje v življenju vzdržujejo sami.

Učitelj športne vzgoje. Študiral v Ljubljani na Fakulteti za šport. Boks začel trenirati v Ljubljani pri Janezu Galetu, tiste čase najbolj znanemu trenerju v Sloveniji. Športni začetki segajo še v osnovno šolo, kjer je bil redni član šolskih ekip v košarki in atletiki. V gimnaziji je redno tekmoval na atletskih tekmovanjih. Bil je tudi član ekipe, ki je osvojila prvenstvo Slovenije. Tekmoval je v troboju, kasneje v metu krogle. Glavna športna leta pa so bila v boksu. Tekmovalni del je bil med 1979 in 1994, rekreativni in trenerski pa še 5 let.
Začetek je bil v Ljubljani, drugi klub je bil tudi v LJ, v katerem pa je prvič postal državni prvak v poltežki kategoriji ( Maribor 1982 ) .Po ponovljenem uspehu v naslednjem letu ( Celje ) je ponovno prišlo do menjave kluba . Železničar Maribor je bil edini slovenski ligaški klub, ki je nastopal v 2. zvezni ligi takratne Jugoslavije. Vendar z začetkom redne zaposlitve na šoli v Novem mestu je ustanovil boksarski klub, oziroma vključil boks v tedanji TVD Partizan. Tako se je začelo delo trenerja, ki je potekalo vzporedno z vsakodnevnimi individualnimi treningi. Osvojil je še večkrat prvenstvo Slovenije, tokrat v srednji kategoriji. Po razpadu nekdanje države 1991 pa je začel z vključevanjem mladih tekmovalcev. Začeli so uspešno nastopati. Še vedno pa je tekmoval tudi sam. Na svojim zadnjim drž. prvenstvu je prvič nastopil v težki kategoriji in zaključil na 2. mestu ( Ptuj 1993-finale).

Trenersko delo :
– naslovi državnih prvakov v
– 1996 – pomočnik selektorja mladinske reprezentance (Sašo Taraniš) na mladinskem EP v Siofoku na Madžarskem.
– 2000/2002 – kondicijski trener KK Krka ( člani)
– 2000/2003- kondicijski trener motokrosistu Jaka Možetu (mladinski prvak Evrope 2002 !)
– 2002/2007- kondicijski trener MOK Krka
– 2007 – kondicijski trener moške odbojkarske rep. na pripravah za EP (Kranjska gora)
– 2007/2009 – kondicijski trener KK Krka ( člani)
– 2010 – kondicijski trener košarkarske državne reprezentance -U 20
– 2012/2014 – osebni trener
– 2014/2019 -kondicijski trener MOK Krka
– 2022/2023 – osebni trener

en_USEnglish
en_USEnglish